PERSONALE

Tandlæge Annelene Dolberg Clausen

Annelene Dolberg Clausen

Tandlæge og klinikejer – uddannet i 1996 fra København


Annelene har arbejdet som tandlæge siden 1996, først 2 år i den kommunale tandpleje i Ringsted og siden på 2 meget travle og store klinikker I Devon, England. Annelene var derefter ansat 5 år på en amerikansk klinik på De britiske jomfru øer. Annelene har stor erfaring med alle former for tandbehandling og har en speciel interesse for det kosmetiske og for den simple men langtidsholdbare løsning.

Annelene er medlem af GDC (General Dental Counsel, UK), Dansk Tandlæge Forening og International team for Implantology (ITI). Annelene holder sig ajour med udviklingen indenfor hendes fag ved kurser og konferencer I både ind- og udland.

Annelene har en travl fritid med løbetræning og tennis. Hun er forælder til Kaj-Alfred, som er født i 2011 på De Britiske Jomfru øer.

“Jeg har altid følt mig godt tilpas i mindre samfund ved havet, så Faxe Ladeplads passer perfekt til mig. Jeg vil gøre mit bedste for, at Faxe Bugt Tandklinik er et sted du altid føler dig velkommen, og godt behandlet. Jeg glæder mig til at se dig på Gartnerhaven 3”.

Klinikassistent Maria Emstrup

Maria Emstrup

Klinikassistent


Maria vil du møde i receptionen og på klinikken som assistent. Maria er uddannet klinikassistent og har også en kontoruddannelse i rygsækken. Hun har været her på klinikken siden 2008.

Maria har stor erfaring med at søge hjælp til tandbehandling hos kommunen. Har du spørgsmål til priser eller regningen finder du altid svar hos Maria.

Maria bor her i Faxe Ladeplads med sin mand og fire børn. I sin fritid elsker Maria at invitere venner til middag med afgrøderne fra egen have på menuen, bage med sine børn og gå i biografen.

Klinikassistent Dorthe Frederiksen

Dorthe Frederiksen

Klinikassistent


Dorthe møder du på klinikken, hvor hun sammen med tandlægen hjælper ved behandlingerne. Dorthe er uddannet klinikassistent i 1986 og har arbejdet med faget siden.

Dorthe har en rolig og betryggende adfærd fordi hun er kompetent og erfaren. Dorthe har været her på klinikken siden sin elevtid men har også været på andre tandklinikker i løbet af sin karriere.

Dorthe er gift og har en datter på 21. Dorthe er bosiddende her i Faxe Ladeplads. I sin fritid holder hun af at lufte sine hunde i naturen, campere og cykle.

Tandlæge Tine Rusbjerg Sørensen

Tine Rusbjerg Sørensen

Tandlæge – uddannet i 2011 fra København


Tine blev uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 2011. Hun har siden arbejdet i den kommunale tandpleje i Greve i børne-, omsorgs-, og specialtandplejen. Tine har tidligere været på Filippinerne som frivillig tandlæge. Tine har en særlig interesse for behandling af patienter med paradentose og tandlægeskræk.

Tine er 32 år og bor i Greve med sin 3-årige søn. I sin fritid løber og træner hun, hvis hun ikke er sammen med familien.


Del denne side