PERSONALE

Tandlæge Tine Rusbjerg Sørensen

Tine Rusbjerg

Tandlæge


Tine blev uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 2011. Hun har siden arbejdet i den kommunale tandpleje i Greve i børne-, omsorgs-, og specialtandplejen. Tine har tidligere været på Filippinerne som frivillig tandlæge. Tine har en særlig interesse for behandling af patienter med paradentose og tandlægeskræk.

Tine bor i Værløse med sin mand og sine 2 sønner. I sin fritid løber og træner hun, hvis hun ikke er sammen med familien.


Tandlæge Omid Poorkhabaz

Omid Poorkhabaz

TANDLÆGE


Omid blev uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 2018. Omid arbejder ligeledes i den kommunale i Herlev tandpleje i børne-, omsorgs-, og specialtandplejen.

Omid interesserer sig særligt for rodbehandlinger og caries, og er dygtig i behandling af patienter med tandlægeskræk.

I sin fritid træner han og cykler.

Klinikassistent Dorthe Frederiksen

Dorthe Frederiksen

Klinikassistent


Dorthe møder du på klinikken, hvor hun sammen med tandlægen hjælper ved behandlingerne. Dorthe er uddannet klinikassistent i 1986 og har arbejdet med faget siden.

Dorthe har en rolig og betryggende adfærd fordi hun er kompetent og erfaren. Dorthe har været her på klinikken siden sin elevtid men har også været på andre tandklinikker i løbet af sin karriere.

Dorthe er gift og har en datter. I sin fritid holder hun af at lufte sine hunde i naturen, campere og cykle.

Klinikassistentelev Julie Larsen

Julie Larsen

Klinikassistent


Julie møder du i receptionen og på klinikken hvor hun assisterer tandlægen. Julie er blev færdiguddannet i 2020 her på klinikken. Julie har et smilene og roligt væsen.

Julie bor i Rødvig med sin søn og hund. I sin fritid går hun ture med hunden og træner.

Morten Kaae Graff

Morten Kaae Graff

DAGLIG LEDER


Morten blev uddannet leder fra Esbjerg Handelsskole og Syddansk Universitet. Siden har han været vinrådgiver, vin guide, varehuschef, distriktschef og direktør for forskellige firmaer.

Morten finder du normalt i receptionen, hvor han blandt andet kan hjælpe med nye tider, ansøgninger til kommunen og lignende.

Morten bor i Næstved med sine 3 sønner. I sin fritid cykler og træner han, hvis han ikke lige er optaget med alle sine drenge.

Del denne side