PERSONALE

Morten Kaae Graff

Morten Kaae Graff

DAGLIG LEDER


Morten blev uddannet leder fra Esbjerg Handelsskole og Syddansk Universitet. Siden har han været vinrådgiver, vin guide, varehuschef, distriktschef og direktør for forskellige firmaer.

Morten er 48 år og bor i Næstved med sine 3 sønner. I sin fritid cykler og træner han, hvis han ikke lige er optaget med alle sine drenge.

Tandlæge Tine Rusbjerg Sørensen

Tine Rusbjerg Sørensen

Tandlæge – uddannet i 2011 fra København (på barsel indtil nov. 2019)


Tine blev uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 2011. Hun har siden arbejdet i den kommunale tandpleje i Greve i børne-, omsorgs-, og specialtandplejen. Tine har tidligere været på Filippinerne som frivillig tandlæge. Tine har en særlig interesse for behandling af patienter med paradentose og tandlægeskræk.

Tine er 32 år og bor i Greve med sin 3-årige søn. I sin fritid løber og træner hun, hvis hun ikke er sammen med familien.


Tandlæge Kawthar Hamad

Kawthar Hamad

TANDLÆGE


Kawthar blev færdiguddannet i 2012 fra Københavns Universitet. Hun har arbejdet på Greve og Stevns kommunale tandpleje med børn, omsorgstandpleje og specialtandpleje patienter.

Kawthar er 33 år og bor i Brøndby Strand med sin mand og 2 sønner. I sin fritid bruger hun tid med sin familie og venner. Hun holder sig aktiv gennem løb og vandreture.

Tandplejer Mursal Razban

Mursal Razban

TANDPLEJER


Mursal blev i 2017 uddannet som tandplejer fra Københavns universitet. Hun har siden arbejdet som tandplejer. Mursal er desuden uddannet klinikassistent. Hun er omhyggelig og detaljeorienteret og har stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk.

Mursal er 28 år og bor i Roskilde med sin mand. I sin fritid træner hun meget og bruger tid med sin mand og sin familie.

Klinikassistent Dorthe Frederiksen

Dorthe Frederiksen

Klinikassistent


Dorthe møder du på klinikken, hvor hun sammen med tandlægen hjælper ved behandlingerne. Dorthe er uddannet klinikassistent i 1986 og har arbejdet med faget siden.

Dorthe har en rolig og betryggende adfærd fordi hun er kompetent og erfaren. Dorthe har været her på klinikken siden sin elevtid men har også været på andre tandklinikker i løbet af sin karriere.

Dorthe er gift og har en datter på 21. Dorthe er bosiddende her i Faxe Ladeplads. I sin fritid holder hun af at lufte sine hunde i naturen, campere og cykle.

Klinikassistentelev Julie Larsen

Julie Larsen

Klinikassistentelev


Julie er uddannet butiksmedhjælper og er nu i gang med tandklinikassistentuddannelsen.

Julie er 25 år og bor i Rødvig med sin søn og hund. I sin fritid går hun ture med hunden og træner.

Del denne side